Regisztráció
 
 
 

Fő célunk létrehozni egy olyan teljeskörű ajándék webáruházat, amely kielégíti a legszélesebb vásárlói igényeket is, mivel fontosnak tartjuk, hogy felgyorsult világunkban is tudjunk figyelni egymásra, szeretteinkre, hozzánk közelállókra. Széles termékválasztékunkkal igyekszünk több vásárló réteget megszólítani, akár egy jelképes apróságra vagy nagyobb ajándékra van szükség, illetve törekvésünk, hogy a legszélesebb korosztálynak, minél több alkalomra találjanak egyedi ajándékokat.

Folyamatosan bővülő webshop oldalunk mellett lehetőség van üzletünkben is körül tekinteni (4551 Nyíregyháza – Oros, Fő u. 9. sz.) vagy a honlapunkon leadott rendelést személyesen átvenni ugyanitt.
Törekszünk a megfelelő háttércsoport segítségével arra, hogy a legjobb kiszolgálásban és hozzáértésben legyen része a vásárlóinknak.

Legyen szó egy jeles alkalomról vagy egy kis kényeztetésről önmaga/önhöz közelálló részére, nálunk garantáltan megtalálja, amit keres. Ha esetleg mégsem találja, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, készséggel állunk rendelkezésére.

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Szabályzat